EXPO CIRK 2024

20. – 21. 6. 2024, multifunkční aula GONG, Dolní Vítkovice, Ostrava

EXPO CIRK V OSTRAVĚ PŘEDSTAVÍ NOVINKY OBĚHOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ

Moravskoslezský kraj se v červnu stane středobodem oběhového hospodářství a cirkulární ekonomiky. Nové možnosti podnikání nabídne mezinárodní výstava EXPO CIRK 2024, která se bude konat v ostravských Dolních Vítkovicích ve dnech 20.-21. 6. 2024. Souběžně s výstavou probíhá konference Cirkulární ekonomika v praxi.

VSTUP ZDARMA.

Čtvrtek 20.6. od 10:00 do 18:00 h. Pátek 21. 6. od 09:30 do 12:30 h.

Aktuální technologie, postupy, inovace i výrobky v oblasti recyklace představí více než dvě desítky českých i zahraničních firem. Doprovodný program bude připravený i pro školy.

Kdo bude vystavovat?

  • Za českou stranu bude vystavovat například Lisa TECH, která se specializuje na eko-linky, které dokáží zpracovat a přetvořit tříděný komunální odpad na desky pro využití ve stavebnictví.
  • Společnost SMOLO představí technologie a čidla pro efektivnější svoz odpadu, které se už úspěšně využívají v některých obcích.
  • Své plány bude prezentovat i CIRK ARENA, centrum a výkladní skříň cirkulární ekonomiky našeho kraje vznikne v Třinci v bývalé hokejové aréně a zaměří se na výzkum průmyslových odpadů specifických pro Moravskoslezký kraj, jako jsou strusky a odprašky, bioodpadů a stavebních odpadů.
  • Představí se také biotechnologický startup Myco, který vyvíjí a vyrábí přírodní obalový materiál z houbového mycelia a odpadů zemědělského a dřevozpracujícího průmyslu.
  • Za francouzskou stranu se bude prezentovat například Schneider Elektric, ATALIAN CZ, EDF Nuclear Czechia.

Seznam vystavovatelů


Informace pro vystavovatelé

Výstavní prostory ZDARMA.

Vystavovatelská kapacita je naplněna.

Děkujeme za Váš zájem.


Pro obchodní jednání budou k dispozici plně vybavené B2B jednací salónky v centrální části Gongu.

Unikátní příležitost pro vystavovatele prezentovat se v rámci prestižní konference Cirkulární ekonomika v praxi, pořádané Ministerstvem průmyslu a obchodu ve spolupráci s Moravskoslezským krajem a předními leadery působícími v oblasti oběhového hospodářství.

EXPO se koná pod záštitou Francouzského velvyslanectví, tudíž své projekty tak můžete prezentovat i zahraničním partnerům.

CIRKULUJEM SPOLEČNĚ u příležitosti EXPO CIRK na konferenci Cirkulární ekonomika v praxi. Ukažme, že cirkulární ekonomika je příležitost nejen pro lidi a přírodu, ale i pro podnikání. Dejte vědět o svých projektech a podnikání a zúčastněte se výstavy nejvýznamnější konference zaměřené na oběhové hospodářství v České republice. Využijte možnost prezentovat se na výstavě v Dolních Vítkovicích, které jsou nádherným příkladem cirkulární ekonomiky v praxi.


Ivana Frýdlová Děcká

+420 778 766 806
ivana.frydlova@mstourism.cz