FUTUREUM

Počet pokojů: 0 Kapacita: 150

Interiéry nabízí velkou variabilitu i kapacitu pro různé typy událostí a zároveň jedinečný zážitek z prosvětleného industriálního prostoru.

Futureum je místem, kde se minulost potkává s budoucností.

Objekty výklopníku vagonů a mlýnice černého uhlí tvořily několik desetiletí důležitou součást někdejšího průmyslového areálu v Dolní oblasti Vítkovic. Nyní dostávají nový život a jsou připraveny pro pořádání vašich akcí v nadzemí, podzemí i exteriéru. 

———

Koncept citlivě kombinuje funkčnost, estetiku a hodnotu národní technické památky s její novou funkcí. Vše v duchu ekologie, udržitelnosti, využívání obnovitelných zdrojů a moderních technologií pro samotný provoz. Futureum je také součástí celoevropské iniciativy New European Bauhaus.

Interiéry nabízí velkou variabilitu i kapacitu pro různé typy událostí a zároveň jedinečný zážitek z prosvětleného industriálního prostoru. Kontakt s okolním industriálním areálem a zelení, spolu s řadou esteticky zajímavých zákoutí, je pak skvělým zdrojem inspirace k tvůrčí práci, stejně jako příležitostí ke zklidnění, zamyšlení i zábavě.

  • Pronajmout si lze jednotlivé segmenty, patro, i celou budovu
  • Pokryto rychlým WI-FI i 5G, větráno vzduchotechnikou.
  • K dispozici jsou 4K projektory a pojízdné televize (i plátno 12 m2)
  • 30+ parkovacích míst k dispozici u budovy, dalších 100+ míst v blízkosti zdarma.
  • Pro vaše hosty navíc rádi připravíme exkluzivní prohlídku podzemí Futurea nebo venkovní posezení u našeho Beer Boxu
NázevDivadloŠkolam2
3NP Sever7036116
3NP Jih7036116
1NP Sever7036116
FUTUREUM
FUTUREUM
FUTUREUM
FUTUREUM
FUTUREUM